Noutăţi

Plan editorial Leda Edge 2020

2020 se anunță un an plin de noutăți literare și de lecturi memorabile, motiv pentru care trebuie să vă faceți loc în bibliotecă (dacă nu aveți deja) și să începeți să economisiți bani pentru viitoarele cărți care vor apărea la editura Corint, în colecția Leda Edge.

Shauki Al-Gareeb (redactor-șef Leda Edge) a ținut să precizeze că acestea sunt doar o parte din titlurile care vor apărea în cursul anului în colecția Leda Edge, iar planul editorial “poate (și, cel mai sigur, VA) suferi modificări“.Este posibil ca imaginea să conţină: 2 persoane

  • A curse so dark and lonely – Un titlu des întâlnit pe rețelele de socializare, despre acțiunea căruia nu cunosc niciun detaliu. Cu toate acestea, m-am îngrăgostit profund de coperta acestei cărți și sunt ferm convinsă că sub un “ambalaj” atât de frumos se ascunde o poveste cu adevărat memorabilă.
  • Cold as marble  – Atât de surprinsă și de plăcut impresionată am fost de primul volum din seria Primejdia plutește în aer, încât m-am rugat zeilor ca Editura Corint să publice cât mai repede continuarea. Și, aparent, rugăciunea mea a fost auzită de cineva!
  • Spin the dawn – Vreau să spun doar atât: dragoste la prima vedere!
  • Sabrina – Cred că niciodată nu voi refuza o poveste cu vrăjitoare, indiferent dacă în rolul principal este o adolescentă rebelă sau o bătrână cu aspect înfricoșător ce cochetează cu magia neagră. Momentan am reușit să rezist impulsului de a viziona serialul pe Netflix deoarece vreau neapărat să citesc prima dată cartea, care este tradusă tocmai de Simona Stoica!
  • Escaping from Houdini – Nu pot spune că ador seria Anchetele lui Audrey Rose, însă stilul autoarei și modul în care își conturează poveștile sunt cât se poate de fascinante, motiv pentru care aștept cu interes volumul 3.
  • The Heart of Betrayal – Primul volum din Cronicile celor rămași nu a fost cea mai memorabilă lectură a mea, însă finalul său m-a lăsat într-un suspans agonizant, motiv pentru care abia aștept să descopăr ce le va rezerva viitorul personajelor.
  • Winterwood – Shea Ernshaw este o adevărată vrăjitoare a cuvintelor, care știe cum să-și farmece cititorii cu poveștile ei. Blestemul mării a fost o surprinză plăcută pentru mine și un adevărat deliciu literar. Coperta, povestea, personajele, atmosfera – adică tot ce are legătură cu cartea asta a fost magic, motiv pentru care mi-am propus să citesc tot poartă semnătura acestei autoare.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

  • Inspection și Malorie – John Malerman m-a convins din prima clipă de talentul să scriitoricesc, dovadă fiind faptul că încă mă cuprind fiorii când mă gândesc la evenimentele din Bird Box: Orbește. Deci da, aștept cu mare interes orice titlu care poartă semnătura lui Malerman, dornică să mă delectez cu poveștile lui memorabile.
  • The ruin of Kings – Nici despre cartea aceasta nu știu nimic, însă coperta și titlul mi-au atras atenția în mod special, motiv pentru care abia aștept să o am în bibliotecă și să îi descopăr toate secretele.
  • The priory of the orange tree – Am auzit numai lucruri bune despre cartea asta și  încă nu-mi vine să cred că o să apară anul acesta la Leda Edge.

BONUS!Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni

Serpent & dove și House of salt and sorrows – De obicei nu sunt genul care se îndrăgostește ușor, însă când vine vorba despre cărți cred că am o mare slăbiciune. Aceste cărți mi-au furat privirea din prima clipă iar, după ce le-am citit descrierile, mi-am promis că o să le am în bibliotecă de îndată ce editura le va publica.


Voi ce titluri așteptați cu nerăbdare să apară în colecția Leda Edge?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s