Cover Reveal · Noutăţi

Dinți de lapte – Zoje Stage | Prezentare

Ar putea fi o imagine cu textÎn curând la Leda Bazaar: DINȚI DE LAPTE, de Zoje Stage, traducere de Alexandru Szöllö.
• FINALIST LA GOODREADS CHOICE AWARDS 2018
• DREPTURI DE ECRANIZARE ACHIZIȚIONATE DE VILLAGE ROADSHOW ȘI VALPARAISO PICTURES
 
În același stil cu „Trebuie să vorbim despre Kevin” și „Cina”, „Dinți de lapte” este un debut „sângeros” despre o mamă disperată să găsească ajutor pentru fiica ei mută, al cărei comportament tulburător devine tot mai periculos.
 
 FACEȚI CUNOȘTINȚĂ CU HANNA!
E un înger drăgălaș, deși mut, în ochii adoratori ai tăticului ei. Acesta este singura persoană care o înțelege, și tot ce-și dorește Hanna este să trăiască fericită, pentru totdeauna, alături de el. Însă mami îi stă în cale, iar fetița va încerca orice truc imaginabil ca să scape de ea. De tot, dacă se poate.
 
 FACEȚI CUNOȘTINȚĂ CU SUZETTE!
Își iubește sincer fata, însă, după ani de respingeri, școală la domiciliu pentru fiica ei și clipe încărcate de tensiune, sănătatea ei fizică și psihică slăbesc pe zi ce trece. Pe măsură ce șiretlicurile Hannei devin tot mai sofisticate, iar soțul lui Suzette rămâne orb la atmosfera tot mai încordată din sânul familiei, Suzette începe să se teamă că ceva cu adevărat rău se petrece și că, poate, casa nu reprezintă totuși cel mai potrivit loc pentru fetița lor.
 

„Dinți de lapte” este o poveste despre o familie aparent perfectă și o fetiță mută care nu-și dorește nimic altceva decât să-și ucidă mama.

 „O poveste care amintește de «Trebuie să vorbim despre Kevin», «Fata dispărută» și filmul «Prevestirea». «Dinți de lapte» este o carte halucinantă și plină de întorsături de situație, care te va face să-ți pui constant sub semnul întrebării compasiunea simțită față de cele două personaje principale, a căror legătură se destramă continuu.” Entertainment Weekly
 
 „Răscolitor și imposibil de lăsat din mână, «Dinți de lapte» îți va intra pe sub piele și te va prinde în ghearele sale reci până la deznodământul șocant.” LISA SCOTTOLINE
 „Stage imaginează cu măiestrie un thriller înspăimântător, pe care nu-l poți lăsa din mână, transformându-l totodată într-o îndrăzneață investigație asupra parentingului și a căsniciei, identificând nemilos fisurile iubirii necondiționate.” Publisher’s Weekly
 
 ZOJE STAGE este realizatoare de film și scriitoare. În 2008, a obținut o diplomă de scenaristă de la New York Foundations of the Arts, iar în 2012, titlul de Emerging Storytellers Fellow de la Indepentent Filmmaker Project. Locuiește în Pittsburg, Pennsylvania. „Dinți de lapte” este romanul ei de debut.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s